2. syyskuuta 2010

Tapahtumatuotantoa opiskelijan näkökulmasta

Olemme matkailualan opiskelijoita Savonia-ammattikorkeakoulusta ja teemme tällä hetkellä työharjoittelua Tahko-Chalet Oy:lle. Työnkuvanamme on osallistua kahden Tahkolla järjestettävän tapahtuman, Tahko Rockin ja Oktoberfestin suunnitteluun ja toteutukseen.

Syksyn aikana kirjoitamme tänne blogiin ajatuksiamme ja mietteitämme tapahtuman järjestämiseen liittyen sekä tulemme kertomaan, mitä eri sattumuksia ja vaiheita tapahtumatuotantoon osallistuminen tuo mukanaan.

Aurinkoista syksyä toivottavat
Milla Mononen ja Mervi Martikainen, Savonia-amk

1. syyskuuta 2010

Tapahtumien + oppilaitosten yhteistyömalli

Savon ammatti- ja aikuisopiston sekä Savonia-ammattikorkeakoulun matkailualan opiskelijat ovat työskennelleet useissa tapahtumissa vuosien varrella tehden kursseihin ja tutkinnon suorittamiseen liittyviä harjoitteluita ja työssäoppimisia. On tärkeää, että opiskelijat pääsevät jatkossakin soveltamaan oppimiansa taitoja työelämässä ja oppimaan samalla uutta. Savon ammatti- ja aikuisopiston Hannele Hartikainen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun Pauli Verhelä ovat Tapahtuma -hankkeen puitteissa laatineet oheisen yhteistyömallin, joka antaa teille tapahtumatimijoille paljon lisätietoa siitä millaisiin tehtäviin opiskelijoita voi tapahtumiin pyytää ja miten prosessin aikana tulee toimia.

Verkoston yhteyshenkilöiden palaverin muistio

Ohessa 26.8.2010 pidetyn osaverkostojen yhteyshenkilöiden palaverin muistio. Palaverissa päätettiin, että verkoston vetovastuussa on toistaiseksi Kuopion Matkailupalvelu Oy/ Jari Piirainen.

HUOM! Syksyn koulutuspäivät on sovittu, merkitsethän ne kalenteriisi!
6.10.2010 Tapahtumien rahoituskeinot ja sponsorointi, Kuopio
3.-4.11.2010 Benchmarking-matka Tamperelle (mm. luentoja, Tampere Jazz Happening)