30. syyskuuta 2010

Benchmarking- matkan majoitus

Olemme varanneet majoituskiintiön 3-4.11.2010 hotellista

Cumulus Koskikatu
98,00/ yhden hengen huone/vrk
124,00/ kahden hengen huone/vrk
164,00/ kolmen hengen huone/vrk
Majoitushintoihin sisältyy buffetaamiainen ja asiakassauna.

Jokainen majoittuja varaa ja maksaa itse huoneensa. Kiintiön tunnus on ”Pohjois-Savon tapahtumaverkosto”. Varaukset tulee tehdä 19.10.2010 mennessä.

Maksutapa:
Käteinen, luottokortti tai laskutus. Laskutettaessa maksuaika on 14 päivää / netto, viivästyskorko on 12 % tai vähintään korkolain mukainen ja laskutuslisä 8 euroa / lasku. Laskutus edellyttää voimassaolevaa laskutussopimusta Restel Oy:n kanssa.

Tapahtumamatkailuosaamisen uudet rakenteet -hanke maksaa osallistujien kuljetuksen, yritysvierailut ja luennot.
Ilmoittautumiset matkalle 20.10.2010 mennessä kirsi.vartiainen(at)savonia.fi

26. syyskuuta 2010

Markkinatunnelmaa!

Tahkolla lokakuussa järjestettävä Oktoberfest lähenee nopeaa vauhtia ja olemme omalta osaltamme olleet vaikuttamassa siihen, että olutjuhlan koittaessa iloinen markkinatunnelma valtaa Tahkon alueen. Olemme etsineet olutjuhliin markkinamyyjiä pitäen mielessä sen, että mitä monipuolisemmin erilaisia tuotteita on myynnissä, sitä värikkäämpi kokonaisuus saadaan aikaiseksi.

Päätimme heti, että paras tapa löytää myyjiä, on etsiä heidät henkilökohtaisesti toreilta sekä markkinatapahtumista. Turvautuminen ainoastaan internetiin tai puhelinluetteloihin ei olisi yhtä tehokasta kuin mennä paikan päälle ja kertoa kasvokkain mahdollisuudesta tulla myymään tuotteita Oktoberfestiin. Onneksemme Kuopiossa ja lähialueella järjestettiin syksyn aikana erilaisia toritapahtumia ja pystyimme näin tavoittamaan monta markkinamyyjää. Kävimme Kuopiossa Elonkorjuujuhlilla ja Kalaryssäyksessä sekä Siilinjärvellä Unettomassa Yössä etsien myyjiä.

Työmme on vielä osittain kesken, mutta tavoite löytää iloista markkinatunnelmaa tapahtumaan on hyvää vauhtia toteutumassa ja odotamme innolla Oktoberfestia!

Mervi Martikainen ja Milla Mononen
Savonia-amk