22. toukokuuta 2010

Kuopion alueen osaverkoston tapaamiset

Tähän mennessä kaikki Pohjois-Savon yhteistyöverkoston tapaamiset ovat olleet Kuopiossa, ja Kuopiossa on kokoonnuttu myös alueen osaverkoston kesken:


Varkauden-Pieksämäen seudun osaverkoston tapaamiset

Varkauden-Pieksämäen seudulla kuten muissakin osaverkostoissa oli jo yhteistyötä hankkeen toimintojen käynnistyessä. Vaikka yhteistyöverkostoa rakennetaankin pääasiallisesti Pohjois-Savossa, ei yhteistyötä rajoiteta maantieteellisiin rajoihin, vaan sitä toteutetaan niiden toimijoiden ja tapahtumien kesken, joille se on  luontaista.


Ohessa muistio Varkauden ensimmäisestä tapaamisesta.

Sisä-Savon osaverkoston tapaaminen

Sisä-Savon osaverkosto on hankkeen tiimoilta kokoontunut kerran, ohessa muistio:

Tahkon/ Koillis-Savon osaverkoston tapaamiset

Tahkon osaverkostossa on kokoonnuttu kaksi kertaa, ohessa tapaamisten muistiot.


20. toukokuuta 2010

19.5.2010 Internet-markkinoinnin koulutus

Ilkka Kauppinen luennoi Kuopiossa 19.5.2010 matkailualan internetmarkkinoinnista. Osanottajia oli paikalla ilahduttavan paljon, ja jokainen sai varmasti uusia ideoita internet-markkinoinnin kehittämiseen. Koulutuspäivän power point sekä linkkivinkit www.matkailumarkkinointi.com/koulutus. Nettisivuilla kannattaa tutustua myös muuhun aineistoon, ja vierailua bloginkin puolella suosittelen!

Lämmin kiitos kaikille koulutukseen osallistujille, tästä on hyvä jatkaa!

20.4.2010 Tapahtumamarkkinoinnin koulutus

20.4.2010 Pohjois-Savon tapahtumatoimijoita kokoontui Kuopioon kuulemaan tapahtumien markkinoinnista. Aamupäivällä luennoi Ilkka Holopainen Suomen Luontomatkat Oy:stä ja Paula Seppänen KalPa Hockey Oy:stä, iltapäivällä osanottajat ideoivat ryhmätöiden avulla Pohjois-Savon tapahtumien visioita. Ohessa luentomateriaalit sekä muistio ryhmätyön tuloksista. Mikäli tahdot katsoa esitykset suurempana, klikkaa esityksen vasemmasta alakulmasta "Menu" ja "view fullscreen".

Tapahtumaverkoston blogi

Saimme keskiviikkona 19.5.2010 nauttia Ilkka Kauppisen matkailun internet-markkinoinnin koulutuspäivästä, ja sen innostamana päätimme perustaa Pohjois-Savon tapahtumatoimijoiden yhteistyöverkoston viestintäkanavaksi yhteisen blogin. Kirjoittakaa siis kaikki muistiin osoite http://tapahtumaverkosto.blogspot.com!

Kokoamme blogiin mm. tietoa tulevista koulutuksista, aiempien koulutusten materiaalit sekä tavara- ja työntekijäpankin. Blogiin kirjoitetaan myös ajankohtaisista, tapahtumatoimijoita koskettavista asioista. Tässä luettavaksenne muistio ensimmäisestä Pohjois-Savon tapahtumatoimijoiden verkoston kokoontumisesta syksyltä 2009.


Tällä hetkellä sivustoa muokataan tarpeisiinnee sopivaksi, joten jättäkää ilomielin kommentteja tämän viestin kommenttiboksiin.